person_outline
search

bannersokolka1

Legner Hotel Zvánovice - lesní lázně

Lesní Lázně se specializují na relaxační i rekondiční pobyty, klimatoterapeutické programy, a pobyty zdravého životního stylu. Připravujeme pobyty na míru klientům, dle Vašeho zdravotního stavu, potřeb i přání.

Legner Hotel Zvánovice**** je lázeňský a konferenční resort uprostřed Ladova Kraje a Voděradských Bučin. Nachází pouhých 30 km od Prahy, v nádherné krajině uprostřed lesů s tak svěžím vzduchem, že se vám nebude chtít odjíždět.

Resort se specializuje na relaxační i rekondiční pobyty, klimatoterapeutické programy, a pobyty zdravého životního stylu. Terapeuté Lesních Lázní připravují pobyty na míru klientům, dle jejich zdravotního stavu, potřeb i přání. Využívají místní jedinečné přírody k venkovním aktivitám a cvičení pod širým nebem. Za zmínku stojí zdejší Lesní pramen, jež má vzácné účinky na detoxikaci organismu. V areálu hotelu je hostům k dispozici tenisový kurt, volejbalový kurt, pétanque, kroket, stolní tenis, šipky, lanový park, zorbing, čtyřkolky, paintball, lukotřeslba, westernové hry, teambuildingové hry a jízdy na koních.



Posted: 2017-03-03 07:16:57