person_outline
search

bannersokolka1

Areál Skiland Ostružná

Areál Skiland Ostružná poskytuje ubytování v různých kategoriích – apartmány, hotelové pokoje, pokoje s kuchyňským koutem, rodinný penzion a Skiland penzion v Petříkově.

Rekreační areál Skiland Ostružná leží v obci Ostružná v chráněné krajinné oblasti Jeseníky. Horská obec leží v 700 až 950 m n.m. na trati Hanušovice - Jeseník. Obec Ostružná s částmi Petříkov a Ramzová svým terénem a z části severními svahy je v podmínkách České republiky ideálním rekreačním střediskem.

Rekreační areál Skiland nabízí ubytování ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích s polopenzí. K vybavení každého pokoje patří sociální zařízení (WC + sprchový kout). K dispozici jsou také pětilůžkové apartmány.

V areálu je hřiště a ohniště pro táboráky. Ubytovací areál Skiland umožňuje nejen týdenní (neděle - neděle) a víkendové pobyty, ale můžete si zvolit i jiný libovolný termín. Rekreační areál Skiland poskytuje ideální prostředí pro sjezdové lyžování, běžky, cykloturistiku i turistiku. Je ideálním nástupištěm výprav na hřebeny Hrubého Jeseníku s Pradědem na jedné straně a oblasti Kralického Sněžníku a Rychlebských hor na straně druhé.



Posted: 2017-05-25 14:55:36